dagens nya vah? ;)






T-shirt - Åhlens, Tights - H&M, Hörlurar - Sony

Palla va sjuk vah?

Hejhej (:

Jag e nog sjuk igen, har så förfärligt ont :( menmen...

Idag så kom Leo till mig vid sex så det blev inte direkt sovmorgon. Iallfall vi satte hela vardags rummet i brand, vi tände massa ljus och åt frukost samtidigt som vi kollade på Vakna me The voice. Sen var vi lite sena till mötet klockan åtta men det var lugnt. Efter mötet så blev det att skynda vidare till dagens andra möte och det gick också bra. Jag har var helt oklar i huvudet och gick hem framåt halv elva tiden för att vila, och sängen dirr och vaknade inte upp förns halv fyra ,inte på bättre mående då. Jag flytade ner till soffan där jag satt tills mamma kom hem och pysslade om mig med varm choklad osv. Nu mår jag lite bättre och har pallrat mig hit framför datan. Som sagt rummet har inte fått en remover än. Men det skall bli "hoppas jag" efter mitt pilates och yoga pass.


Igår när jag var ute på stan så blev det lite rea - shopping. För ca 200 kronnor lyckades jag skrappa ihop ganska mycket.



Tröja (vänster) Åhlens herr. Tröja (höger) b-young herr. Trosa - Bh H&M. Glasögon fodral H&M. Ruller H&M. Midje kjol Åhlens.

P.S I love you.

hejhej !

Som sagt , efter att ha fortsatt på boken bestämde jag mig för att kolla på filmen när jag kom hem jag hade den hemma men hade inte kollat på den tidigare. Så efter att jag mött upp mamma på stan och gått och käkat lunch (aa natchos blev det gottgott! ) och kollat runt lite ,så gick vi hem vi hade också köpt med oss en varsin semla som vi smakade på när vi kollade på filmen. Fan. Fan säger jag. Filmen hade som en speciel feeling med sig "att bråk hör till". Gud jag började nästan gråta vilket jag till slut gjorde när jag lite fint på talriken skulle lyfta upp lite grädde med sugröret ,och innan det hunnit lastas av i min mun så hade jag tippat det i soffan. Och det där "plopp" ljudet som hördes när grädden träffade soffan fick mig explodera ,jag gjorde skratt ljud för lätet men tårarna spruttade fast det var nog för att filmen var så sorglig. Mamma satt som en fån och stirrade på mig som jag vore dum, innan hon också brast ut i skartt. Haha.

Iallafall filmen gjorde mig glad. Så jag tänkte "move on" och dra.  Höhö inte dra från max !! Nejnej. Aldrig där va, så vit om han skulle dö i hjärnhumör och sen lämmna efter massa brev. Då skulle ja väl till sist gå vidare som Holly. Men nu neh! Jag skall dra ut på stan köpa nåt fint. Sen hem köra lite pilates yoga sen avkoppling i badkaret me kinamusik. Sen måste jag nog städa i mitt rum. (:

     CIAO OCH GLÖM INTE ATT KÄRLEK GÅR ÄVEN UT PÅ ATT BRÅKA!


Kallt eller varmt?

jo Hej (:

Kallt eller varmt det är ju frågan som St.ilian inte kan bestäma sig för. Förrförra veckan och förra veckan så höll man på dö av värme slag på skolan och nu håller man på frysa till is. Det värkar som att "mitt-i-mellan" inte blivit uppptäckt än.

Imorse så fick jag skjus til skolan för jag kände att jag verkligen inte orkade gå. Jag hamnade inte precis i skolan då utan hos Max. Men jag fick ju faktist me mig "dom viktiga grejorna" från igår. Så  nu har han dom och borde som sagt vara ganska nöjd.

Men den lilla rumpan sa inte hejdå precis utan kilade bara förbi en geneerad Johanna. Som blev så chockad att hon vände och gick också. Med en liten snabb vändning Hejdå! ... Jag som sagt man glömmer väl ibland bort sina nära och kära, men man älskar dom ju såklart iallfall. (:

Aja nu är det inte så långt kvar av skoldagen ,min lärare är sjuk så jag har inte orkat ta mig tiden att göra nåt skol arbete. Så jag kiöade in på Bilblan och lånade en bok. P.S I love you. fast i svensk upplaga då P.S Jag älskar dig.
Kommit fem kapitel och gråter nästan redan .. Det är otroligt sorglig. Värd att läsa ut.

Nu är tillbaks till soffan i klassrummet och tillbaks till boken.                                             PUSS!


Rörigt igen..

Godnattens !

Idag blev det ingen skola heller, men imorgon ska och blir det! Har legat i sängen och kollat på teve hela dagen. Sköntskönt där! Och och vet ni vad?

ahh modellen vah?  WOHO ! Byebye Tyra Banks för här kommer jag! ....... ehm kanske inte. verkligen lång från så då men.  Men jag ska iallfall iväg och bli fotad den andra mars. Av Fredrik Ramströms. Så jag har lite bilder till min Portfolio.

Aja , efter en deg dag så kände jag mig genast lite piggare och tänkte gå ut och lufta.. Bestämde att jag skulle gå förbi Max också lämmna lite viktiga saker och så ,men innan det är middag med mamma Pasta men Tomatos. Sen klär jag på mig , traskar iväg till Max i mina nya vackra converse. Max möter upp mig vid brandis. Och vad märker jag då? Jo jag har inte grejorna med mig!! Bra tjej där...  Menmen han får dom en annan dag, men jag lyckades springa in på B.young och köpe en grå tröja som blev en oversize. Hehe. Pengar på kontot igen .. UNDERBART !

Imorgon slutar jag halv tolv har bara två lektioner ,skönigtskönigt! Först So och sen svenska hel. Det blir nog ner på stan för lunch , sen kanske jag strosar runt lite. Sen hem plocka undan i rummet igen för det är otroligt rörigt igen, värre en sist. Sen blir det yoga sen slapp.

Men nu blir det sängen för unga fröken Karlsson ,                     GODNATT PUSS!

P.s Grattis syrran på 17 års dagen ! <3


Junkyard vah?

Som sagt sist ja beställde från Junkyard så gick det lite snett...Så förra veckan då jag beställde så gick det bättre. Fick mina grejor nyss. Jag är ju sjuk men mamma tyckte att jag skulle följa med till affären för frisk luft. När jag kom hem ochg öppnade upp  mitt paket så låg det där såklart en kartong, med mina älskvärda små converse. Och en tröja I <3 JY i storlek XXL herr. Och den hade jag inte bestält .. aja ;S     Sängen dirr vah ? aa .. Godnatt PUSS!


Fy på Johanna!

Hejhej =)

Ja som sagt , fy på Johanna! Som har varit så himla jätte dålig på att uppdatera den senaste veckan.. Men ändring på det! Jag är som sagt back in bussines igen. Jag har varit sjuk nu då,..hemsk men jag tror att det var Max som smittade mig han har ju oxå varit sjuk. Iallfall jag skrev ju ett kort inlägg i söndags då jag skulle på bio med Max. Och såklart vi gick på bio och det fick bli en klassiker: Vi hade iallfall tur med vädret-igen. Det var ju sjukt roligt, haha.

Jag lägger in efter detta ett inlägg från igår , så det blir lite sorerat . (:   PUSS!

Hemma igen (:

Sådär jah, Hej =)

Äntligen hemma, jag är jätte trött och sitter här nu och väntar på min älskling. Och vi,vi skall gå på bio klockan kvart i nio. Jippie! Men före det så vet jag inte riktigt vsd det blir... Äta antar jag.

Skriver lite senare när jag komit hem från bion , om göteborg osv..   PUSS!

Göteborg

Hejhej =)

ursäkta mig för dålig uppdatering. Men jag har suttit i en bil hela dagen, och igår så var det avskedfest föör srran hemma. Sen lite party på kvällen...

Jag är som sagt i Götebog, och resan hit gick väl bra jag sov för det mesta och när jag väl var vaken så ville jag bara somna om så att inte tårana skulle falla.. jag hatar att vara långt ifrån hemifrån specielt om man gjorde når extremt dumt innnan man åkte... Och jag är hemskt ledsen för det.

Iallfall det krånglar med elen här så värmen svajar men det är jätte kallt och jg sitter här med två tjockbyxor och två tjocktröjor och min stora jacka, buhuhu det är för jävligt kallt ! Stackars min älskade syster som kommer få bo o frysa här. Ussch!

Jag , Mamma och Nathalie hade tänkt att göra ordning lite dipp och chips och kolla på nån disney film. För det kryllar av disney vhs här sånna filmer man verkligen älskade som liten ! Haha.

Imorgon blir hem resa ganska tidigt , skönt det. När jag kommer hem så blir det ingen fotbollsträning pga hjärnskakningen jag fick i Torsdags. Det gör ont som fan men jag har vant mig med all värk så jag pallar att lyssna på musik. Det är ju ingen jätte skada bara oändlig huvudvärk och snurr. Så när jag e hemma får jag träffa min älskling som jag saknar.. Och absolut verkligen super älskar ! 

Aja vi höres imorgon, PUSS !

MATMAT !

Hejhej =)

skolan då, har börjat jobba med en ny författare"poet. Gustaf nåt... Iallfall detta inlägg blir väldigt kort. Jag börjar min lektion om ca 6 minuter så. Lite snabbt om vad som händer idag , vid halv tolv så slutar jag. Och då blir det lunch med mamma. Sen när min kära syster (som flyttar på Lördag ;/) kommer hem så skall vi åka till Väserås och handla massor med saker till hennes lägenhet. Suck** men jag inhandlar. Hehe.

Fan asso min mage kurrar hela tiden, och högt också så jag hör knappt vad jag tänker -.- Jag e mega hungrig! Jag hade möte klockan åtta imorse och vaknade klockan halv åtta så jag hann inte riktigt äta innan det var time to go! Så nu mår jag nästan dåligt av hur hungrig jag är. 

Nu är det som sagt time to go * för min lektion har redan börjat och det blir väl lite Matte nu då ...    PUSS!

shopping!

Hej (:

Okej, jag kan erkänna att jag inte börjat plocka i mitt rum än, jag "råkade" komma in på junkyard och då blev det ett måste till at köpa nåt så jag beställde en t-shirt med tryck och ett par älskvärda converse. Happy girl !
Nu blire lite cs, sen dusch och sen kanske lite städning...... PUSS!

tryck här för att rösta fram min blogg

Klädloppis?

Hejhej =)

Nu hade jag tänkt att jag ska ta tag i mitt rum, dama putsa och allt bädda nytt med lakan och överkast. Och gå igenom min garderob. Jag gjorde det för ungeför tre veckor sen. Men nu är det dags igen. För nästa vecka åker jag till Uppsala eller Stockholm bara för att fylla upp min garderob. Fick ju en del pengar i födelsedagspresent.. Så då jävlar ! Tänkte fylla med biligt och bra. Secandhand är alltid bra och Cheep Monday har dom skönaste jeansen, Weekday har snygga kläder, HM är inte så dyra heller....   Men jag tänkte att jag skulle kunna ha klädloppis xd för min garderob är full med kläder som kan användas men inte av mig...så klädloppis skulle ju vara perfektika :P                                    PUSS!

    
Tryck här för att rösta fram min blogg

ATTANS !!

Okej nån som skulle kunna ge ett snabbt jävla tips om hur man förklarar för sin mamma varför man inte kan komma till skolan i mitt lägg just nu? ...  Jag snozade en timme, till kl nio. Fick sms från min lärare att dom andra i gruppen skulle gå prick nio. Pinsamt*   Så nu är dom borta och jag vet inte vart? ....      Hur ska jag förklara detta för min mori?

STÄDA BLIR ETT MÅSTE !

Okej efter att studerat mitt rum lite nogranare så har jag lagt märke till att det finns damråttor på mitt golv. Skäms på mig! Så imorgon efter frilufsdagen i skolan så skall jag städa mitt rum! Mitt rum är inte riktigt klar än, så ikea på fredag...

    





Min garderob , som skulle behövas bygga ut .....



Förskräckligt nog så har det vare snuskigt stökigare :$

You simply the best !

Tjuhoo (:

Jag har fått för tillfäligt idag Tina Turner sjukan, konstig.

Iallfall ,dagen har vait väldgt bra. Vid halv tiden hämtade mamma mig. Mamma skjusade mig till Emelie för hon tyckte att jag var tvungen att hämta min cykel hos Emelie (den "råkade" bli kvar där efter festen i Fredags). Och jo visst jag cyklade hem samtidigt som snö blandat regn ramlade ner från himlen. Som sagt DYGNSUR när jag kom. Och såklart dygnsur på mamma för att hon hade lämmnat mig där i stormen...

Senare vid tre tiden be gav jag mig till Max. Vi kollade på nån enligt Max jätte rolig film, som visades vara från 1992 pch sög häst**lle. Så det blev SATC istället. Den är ju så sjukt bra, fast det är ju så sorglig där vid "bröllopsdellen"....

Iallfall jag kom hem för en timme sen , hoppade in i duschen åt pasta och pratade lite me min familj om veckan. På fredag kommer släkten som skall fira mig och min syster. Sen på lördag morgon så åker jag mamma och syster till Göteborg, eftersom att min syster flytar dit denna vecka. Gud jag kommer sakna henne så. :(

Aja sleep well or go to hell !                                                          PUSS!

Sammanfattning Tisdag (:

Dagens humör: Lycklig
Dagens mående: Trött och Pigg
Dagens borde: Borde ha gått och tränat.
Dagens frisyr: Spänne och utsläppt.
Dagens klädsel: Slitna jeans, six pistol tröja, fred perry.
Dagens plan: Att damsuga.
Dagens materiella ville ha: Vindruvor.
Dagens längtan: Till max<3
Dagens fundering: Vare nån på toaletten? :S
Dagens beroende: PANNAKAKOR !
Dagens tråkigaste: just nuh..
Dagens roligaste: Max haha <3
Dagens middag: Pasta.
Dagens låt: Tina Turner - whats love got to do with it.


10141023

Tjaha allehoppa !

Jag sitter här nu i biblan, rast som sagt. Och klart som fan har inte boken lämnas in en! :@
Jag blir sp ireterrad men lämnar man inte in boken så får man pröjsa ju, så det kommer bli mer än dyrt för det lila tjejen som lånat boken. Hon går i sexan ! Kan man ens läsa då? :O Det är fan en vuxenbok ! Jag blir så arg , jag vill verkligen ha den boken.... NU! 

Jag har nu första timmen sutit och kollat på en Tjugolapp i lupp, visst ni att det finns tre avbildningar på Selma Jansson på tjugan två som man ser tydligt och en som man baar se om man håller upp den i ljuset. Och att det även står en Spökhistoria på tjugan. coolt allt det där med små texter och pengar......

Apro på Spöken, imorse när jag hämtat böcker så går jag ner från trappan i skolan förbi en tolett och det verkade som att nån var inlåst där, (dörren hade väl gått vaklås eller nåt) för nån drar och sliter i dörren. Så jag står och kollar ifall han/hon kommer ut annars kan jag ju hjälpa till liksom. Men så öppnas dörren och den öppnas ungeför tio cm och det är helt kolsvart där inne, och ingen kommer ut. Jag blev så rädd att jag fick kuta ner från resten av trppan. Det var lite halv läskigt.
 
Jag e inte en sån som "älskar" skräckfilmer precis. Jag tycker mest om att kolla på filmer som har en mening.
Nu börjar jag så....                              PUSS

puh.

Tja =D
Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg innan jag går ut på stan. Som sagt jag tyckte att skolan gick som smort idag fast att jag var så trött och kom 25 minuter försent. Mamma hämtade mig vid halv tolv (lat som jag e så orkar jag inte gå i nerförs backe) -.-. Vi åkte förbi Bredbar för sallad. Och vems blick möter jag i dörren om inte min syrras pojkvän ,hah jag hade inte en aning om att han jobbade där. Aja vi åkte hem åt våran goda sallader. Och sen hamnade jag framför datan. Jag tänkte att jag skulle röra mig ut på stan nu.                                                               PUSS.





Just nu är jag så här glad.





Och så här lycklig


Tvättstugan.

   

Sjal H&M , tröja solo, jeans cheep monday, skor fred perry.

Är det sant lr är det sant?

Jo hej. =)

Dålig på att uppdatera det är den sanna saningen. Helt klart. Men nu är det så att det har gått över sex dagar på min bok som jag ska låna. Den skulle vara inlämnad för hela sex dagar sen! Men tror ni den är det eller? Klart inte. Och om den inte blir inlämnad så kan ju inte jag låna den. AHHW :@

Aja btw jag sitter här i bibloteket nu, jag har rast. Satt nyss nere med Maria och pluggade på min Selma tjoffa. Det går ganska bra, skall lämna in det idag, fast det skulle vart inlämnat i Fredags men då sov jag på feber så.. Imorse så gjorde jag även ett prov på Örat. Det gick väl så där. Omprov säker ..menmen.

Nu e min rast slut så, Pusshej <3

PRUVE.

Godnattens =)

Tänkte hoppa ner i sängen med datan och kolla på en film , ni kanske undrar vad som fick mig att bli så glad igen? Jo jag satt mig och paintade sen började jag rita på paper, och sen tog jag fram alla mina gamla skisser från o7 och sen kladdade jag ihop nåt, jo jag vet att det ser väldigt amatör aktigt ut. Men jag fick iaf ut den där känslan ,så nu känner jag mig lycklig igen. 

              


till vänster Berta och till höger Greta.
Godnattens <3

fan vad jag älskar dig !

jag e så glad nu, så nu är leendet på topp igen ! Imorgon har jag planerat en liten överaskning till älskling. Hoppas han gillar den. :D


Snabblista

Färg: grått och blått.
Klädsel: chep monday jeans, linne carigan.
Frisyr: rufs o hårband.
Accessoar: Tappat bort mitt halsband som jag fick av max .. :(!

Mat: Köttbullaroch mackaroner.
Dryck: Sprirt läsk.
Snacks: fluzzy godis.

Känsla: bad love :(
Humör: Ledsen :(
Att göra: Plugga , städa rummet.

Musik: DsReflect
TV: the hills 
Internet: blogga nätshoppa
Telefonsamtal: mamma.

Inspiration: Lisaplace
Drömmer om: bättre känsla.
Längtar till: Håkan Hellström konserten och Coldplay konserten.

13341341

hejhej !
Festen igår var jätte rolig och så ,jag drog ganska så tidigt inte "tidigt" men tidigt för fest. Jag åkte till Max och det fick bli sängen direkt! Jag var jätte trött.. Och jag vet inte riktigt men jag hade en sån här dålig känsa i hela kroppen...Och den var förstås kvar när jag vaknade imorse. Massa blandade känslor satt i uppe i halsen... ni fattar vad jag menar?  menmen,,

Jag kom nästan nyligen hem. Trodde att jag skulle få tillbringa hela dagen med min älskling men sen överaskar han med att han ska till en kompis efter sin match.. så nu sprack min dagsplan .. jag har ingen anning om vad jag ska göra..

Jag vet bara att den där onda känslan är kvar ,och att nånting är fel. Så jag ska väl tänka över en del grejor...   Seya <3


Sjuk på en fredag ! :'(

Hej allesammans, <3

Förlåt för dålig uppdatering , men imorse när jag vakna så hade jag feber...FAN! Ikväll är det ju fest hos födelsedags Emelie. Och sen skulle jag ju till max och spela och sova. Men nu sitter man här istället me feber. Så jag hade tänkt hoppa in i duschen eller lägga mig i badet och spa lite igen ,sen vila lite och förhoppningvis bli frisk tillkvällen om det nu går..    Hörs snart , ps. Blev helt okej nöjd med klippningen igår jag har helt ny frisyr!    Puss !

14201424

Hejsan =)

Jag hann inte med att skriva så mycket igår men jag kan säga att jag verkligen hade en toppen dag, och att jag fick massa fint. Idag var jag på möte klockan åtta ocj jag var verkligen jätte trött... Så jag somnade på Selmalektionen. Men Leo väckte mig innan nån lärare skulle ha sätt mig, Tack o lov! Haha. Mamma hämtade mig vid tolv och det blev en liten tur till Maxi. Slutade med att vi fikade semlor på mammas vis.  Nu så ska jag dra på mig ett par jeans och lite mascara sen gå ut på stan och köpa den där locktången som finns på Åhlens för bara 225 KRONOR ! Mjo tack den är min! Sen skall jag köpa ett par lösnaglar igen och lite fina smycken. Lägger kanske upp bild på tingen sen,  Ciao <3

Bilder från igår :)



Min smariga tårta den var inte illa den nej !



och mina andra tårtor va greate också =)



Fick massor av fina buketter :=)



Sen blev det googgood thaimat :)



Och en sån här morotts figur stod på varje talrik också , as coola!

Idag är det min dag.

idag fyller jag år. femton hela vintrar. Så snart om en halv timme när jag slutar så ska jag gå raka vägen till Fabians och och hämta ut min beställda Grädd tårta men hallon och blåbär. Jammie ! Sen så ska jag hem och fixa lite. Sen vid fyra - halv fem så kommer lite vänner och äter tårta me mig. Och sen vid sex så kommer en liten del av släkten och min älskling max och då ska vi ut och käka. Sen blir det tårta igen. Hihi jammie! Men nu så ska jag klä på mig och traska hem hade jag tänkt.                   Bye <3


Spa kväll.

Godkväll =)

Kom nyss ut ur badet, och jag har haft spakväll. Det var såklart jätte skönt. Och med yoga musik så kom jag ut ur badrummet en timme senare jätte avslappnad. Detta var Linus ide, att jag borde tänka mer på mig själv. Jag kom på spa kväll och låg där i badkaret och bara tänkte på mig själv. Trevligt. =) Nu hade jag tänkt att plugga lite om Selma Lagerlöf.




Sunnebalen.

Hejhej =)

Jag började faktist på ett inlägg igår kväll vid tio. Men jag hann inte avsluta det. Jag pratade i telefon när jag häll på att skriva det och gick iväg för att inte vara så off. La mig i sängen fortsatt prata till lite över tolv då jag blev så trött så jag somnade. Och imorse så var jag så trött att jag sov lite längre en vanligt så jag hann inget inlägg då heller. Det blev att borsta tänderna hos Max idag med. Fyndigt. Haha. Det fick bli bibloteket imorse också. Jag var jätte trött nyss när jag satt och ränade min nedrans mattematik. Usch för matte!!! Så jag tog fram en bok det brukar pigga upp mig. Men nej jag höll på somna inte blev det bättre för att jag satt i biblans mjukaste fotöljer heller....  Aja iallfall jag gick upp för att få svenskauppgifter. Fick dom före jul om Selma Lagerlöf , har inte gjort nåt av det. Men jag sa att jag nästan var klar för det ska lämnas in på Fredag. Så efter skolan får det bli hem och sova lite , sen ut på stan nåt mysigt caffe och sen pluggaplugga ! Men nu ska jag läsa en text på åtta sidor och sen skriva en sammanfattmimg.. Låter inte så svårt och det kanske stämmer men jag vet att det är jätte jobbigt när man är jätte trött.

OKEJOKEJ, jag orkar inte jag absolut orkar inte att läsa Sunnebalen just nu. Jag får ta och läsa den hemma. Jag slutar om en halv timmer så jag får väl sitta här och chilla lite tills jag slutar ..     C i a o =)


1317-1323

Hej , slänger in ett litet inlägg här: Jag kom för typ en timme hem, har varit ute och kikat på stan. Ska snart ut igen fast med min moster som e på väg in till stan. Vi ska gå och beställa en tårta för att jag var som sagt lite feg och inte vågade göra det....hehe. Jah jag beställde klipp tid istället hos Kostas på Torsdag då jävlar. Haha.    

    



.

Dagens Outfit.







Gammal sjal , Cardigan Jc, linne, gina, jenas åhlens, jacka h&m, skor björnborg

Tidig , och det blåser.

Godmorgon och Goddagens.
Vaknade ganska så bra idag prick sju var jag uppe. Klädde på mig och slog på datan för att skriva ett kort inlägg men jag hann inte så jag skriver mitt lilla inlägg nu. Det fick bli en gåfrukost idag eftersom att jag lovat Max att vara hos han prick åtta. När jag gick hemmifrån vid tio i åtta var det så mörkt så man kunde lika väl tro att det var kväll. Men jag gick iallafall med min salladsfralla i högst hugg. Och eftersom att jag glömde min tandborste där igår så kunde jag borstatänderna när jag kom fram. Perrfekt =) Gick vidare sen vid halv nio. Och det blev Biblan direkt för min lärare gick inte att söka så jag viste inte vilken lektion jag skulle ha. Så det slutade med Matte. Fick veta också att det är prov på fredag ,no prov. På typ örat. Så det blir tränaträna.

Jag slutar om en timme idag. Och då blir det att traska iväg till Fabians och beställa en tårta. Eftersom att jag fyller år på Onsdag. Jippie =) Ett år närmare ålderdomen. Femton jordsnurr och jag är inte ens snurrig. Otroligt.

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte läsa lite om örat på datan. Eftersom att biologi boken är hemma. Orkar inte riktigt sitta i böckerna idag, första skoldagen förtjänas att bortkastas från böcker och vila vid datorn.  Seyah <3

Sleep time.

Så godnatt allihoppa. =)
dag.
Imorgon är det ny dag och nya tag. Det är första dagen i skolan för mig. Och jag ser faktist fram i mot denna termin. Denna gång ska det inte bli några ig utan minst G. Ilian nu jävlar !

Drar ganska tidigt för att titta förbi hos Max, glömde mina nycklar där idag så.. Så jag kan inte precis cykla heller. Jag får ta en promenad det är blir nog bra. Nu får ni sova så gott.  Btw jag ska försöka beställa en me avanccerad design senare men denna får funka så länge. Godnatt

Forts: johannakarinkarlsson.blogg.se

Hej , Johanna va namnet.
Det är är min fortsättning på min andra blogg.. http://johannakarinkarlsson.blogg.se .  Varför jag har en ny blogg? är för att jag fick väldigt mycket dumma komentarer om att jag inte hade bilder på mig själv osv. Denna blogg kommer iallafall få ta del av det. Inehålla ganska mycket bilder och mycket text. Men dom andra skithögarna kan ju skippa det då.

Lite om mig, jag heter Johanna Karlsson. Jag går i åttan på St.ilian, är en riktig läslus. Och en riktig filmnörd. Ska väl ta o nämna datanörd också. Haha. På fritiden spiller jag ganska mycket tid på att bara leva. Spelar fotboll, shoppar och lyssnar på musik, sjunger gärna o så. Jag umgås med min pojkvän Max, väldigt mycket. Lite för mycket kanske enligt vänner till oss båda. Men jag trivs me han. Han e underbar.

Skolan o efter? Jag skulle kunna tänka mig att flytta till England ett år eller nåt, fatta vilken bra Engelska man ska ha. Men förre nåt sånt, så ska jag gå ut skolan helt. Jag ska läsa hantverk eller nåt. För frisör det är nåntingjag verkligen skulle vilja bli.

Älska. Hata. Jag älskar min familj givetvis. Syster och Mamma. Älskar är ett väldigt väldigt starkt ord och så men jag kan stolt nog säga att jag verkligen älskar fotboll och kläder ! Hatar är väl också ett ganska grovt ord men som sagt jag kan säga att jag hatar rassister ,wannabes och korv. Bläblä!

Lite kort om mig iallafall . :)

RSS 2.0