10151027

Hejhej!

Blev lite senn imorse till skolan, kom vid halv tio tiden. Oups. Men hann iallfall klart med matte läxan på en halvtimmes genomgång med Per så nu är den inlämnad.

Nästa lektion blir framför datan, jag ska börja på "Jag - en utvandrare" . Och jag känner att jag verkligen inte orkar att skriva för hand för det ska vara på några sidor så det får bli datan.

Efter skoool, så ska jag luncha på stan. Fixa lite hemma, träffa max ett tag sen gå och träna på a3 med Ebba. Sen träffa max igen. Vet inte vad vi hittar på men det blir inte sent för att vi ska åka till Stockholm tidigt imorgon.

Måste börja skriva nu så jag blir klar någon gång.   PUSS.

shoppinG!

Hejhej!

Dagen; mamma hämtade mig efter skolan och vi åkte och handlade på Maxi, mamma köpte en damsugare och jag köpte Mayer-böckerna (twilght). Sen så skjussade mamma mig till mötet och det gick jätte bra och bokade ny tid nästa vecka. När jag kom hem så tog jag mig ut på stan, köpte lite smycken på h&m som hade nåt check-50%-erbjudande. Sen kollade jag bokrean på Åhlens och hittade en till bok, modell sommar. Sen så skulle jag köpa ett par skor , ett par vita skiiit snygga nike skor. Men jag köpte ett par till converse isället fast i annan modell.

När jag kommit hem så kände jag hur trött jag var och mamma och jag som till och med ser coop hemifrån tog bilen dit för att köpa lite mat, vi kom inte på vad vi ville ha så det slutade med att vi gick in på ricoss och köpte pizza. GOTT. Sen låg vi och degade framför teven och kollade på Jönsson ligan som gick på tv4 film. Sen skulle vu börja röja. Jag skulle börja i mitt rum men fastnade framför datan. Men ska städa undan jätte snabbt nu så mamma kan damsuga med sin ny fina röda damsugare medans jag kola på Greys Anatomy.        PUSS.



Smycken, 5st armband. 4st ringar, 1 halsband (allt) 129:- H&M



Bok , Modell Sommar 69:- Åhlens.



Kärlek <3





Converse , Converse 596 : -


10121023

Hejhej !

Klockan är ungefär kvart över  tio och det var ungefär två timmar sen jag åt en skiiiit  god frukost. Jo tack den var riktigt god. Nybakat grovtbröd med sallad och sånt, och fruktjuice. Iaf det var fett gott.

Sitter inne på bibloteket, hade nyss prov. Engelska prov. Okej dom två första delarna på provet gick ju helt okej bra men sen när jag kom till c-delen så gick det inte lika bra. Den komande lektionen så tänkte jag börj apå en uppsats som skall ha överskriften "Jag är en untvandrare". Intresant.

Idag får jag min månadspeng. Woho. 2500 kronor rakt ner i plånnboken. Tänkte köpa ett pat vagabonds skor idag skiit coola tycker jag. Snörning på sidan, ganska mycket snöriga. Men fett balla.

Efter skolan så ska jag åka och handla "mat" med mamma och så ska vi väl cheecka in bokrean, jag hade tänkt att jag skulle köpa alla "twilight" böcker och lite annat så jag har lite läsning framför mig. Sen så ska jag på möte klockan ett, har ingen anning hur långt tid det tar men en timme högst tror jag. Sen blire att springa ut på stan. Måste städa mitt rum också. Verkligen måste! Min syster kommer hem över natten så jag ska väl ikväll umgås lite med henne. Hon åkte inte från göteborg för att umgås med mig då ,utan för att hon ska till Stockholm imorgon och träffa vänner tills på Lördag då hon åker hem igen , men jag får väl vara glad för den stunden som jag få se henne iallfall.

Jah, som sagt nu börjar min lektion. Hadet gött  PUSS.

lös-naglar.




cold like ice.

true , jag är kall som is det är jätte kallt imitt rum, men om jag sätte på elementet så blire skkkkkiiiit varmt. Det finn sliksom inte mellan ting. Så.. aa iaf. 

Filmen var faktist ganska bra, så man fick säg ett gott skratt. Haha.
Nu så ska jag krypa ner i sängen, skola imorgon ju och skall till Max innan så bäst att jag är pigg! Har ju prov fan :O

Aja Godnatt PUSS.








Ganska dålig bild därå och lite stökigt rum..
skor convers,
jeans cheep monday,
jacka everest,
sjal lindex,
mössa h&m,

rusch!

Hejhej!

Detta blir en liten snabbis!  Har precis fixat i ordning mig, så nu ska jag springa ut på stan och köpa mig en semla. Sen möta upp Max och sen ska vi gå vidare mot bion. (: skojigt! 

Ni kan få en outfit bild sen, och så kan ni få se hur det blev när jag klistrat fast lösnaglarna. OH jag kan ju säga en sak: Lek aldrig med det där limet! :O   Det är livsfarligt jag svär !

Ha en trevlig kväll , PUSS

Fettisdagen!

Hejhej!

Ganska okej dag idag vah? , idag ska jag tjocka i mig semlor. Eller iallfall en. Sitter på bibloteket just nu och första lektinonen så gjorde jag nästan ingenting. Jag satt och skrev upp det som jag skulle handla pp lördag när jag åker till Stockholm. Först på listan var ett par nio cm höga pumps från vagabonds ,till fotograferingen den 7:de. Och så lite jeans och tishor. 
 


Nu så ska jag gå in på lektion igen, jobba lite gloser igen. Sen halv tolv när jag slutar så ska jag gå hem till Max, hämta min kasse. Sen gå hem luncha. Fixa lite sen ikväll blire ju bio ! Jippie!    //Johanna  

MYS.

Hejhej !

Min dag blev inte som planerad precis. När jag bara hade en kvart kvar på lektionen så smsade mamma mig att vi skulle till Kungsängen med min moster och hennes man till min andra moster och hennes man och käka lunch. Så vi åkte dit, vi åkte via bålsta för att kolla centrum men jag hittade inget fynd. Vi åkte vidare ,och när vi kom fram så var maten färdig: kokt potatis ,pannbiff, brunsås och lingon. GOTT. Sen till efterrätt blev det äppelkaka och kaffe. I bilen på väg hem sen så somnade jag så jag hann inte "njuta" av färden precis.

Väl hemma så satt mamma och jag och pratade om allt möjligt och det slutade med att vi gick ut på stan. Jag tvingade mamma bestäla tid hos min frisör Kostas, så hon gjorde det. Bra Mamma. Så mamma ska klippa sig nästa tisdag (då ska jag be henne beställa en tid till mig också) hos Kostas lägg det på minnet.

Iallfall efter det så kollade vi runt i lite affärer och gick sen upp till den nya Thai resurangen men vi ångra oss när vi kom dit och gick till Wickmans isället, det blev natcho tallrik för oss båda. GOTT IGEN. Och efter nån timme där strosa vi runt i lite fler affärer, jag köpte lös naglar igen , för varje gång när jag haft lösnaglar och tar bort dom så har mina egna vanliga naglar blivit långa och fina. Så dom är mest som en hjälp på traven.

Ny design igen då, jag sitter mest och klurar på stilkoder då så det är inget photoshop jobb precis. Menmen.
Imorgo så ska jag på bio med min underbara pojkvän igen, vi bokade till Rosa Pantern 2 igår, jag ville se 7 pounds men jag tänkte att Max skulle få bestämma så det blev denna. Jag har sätt ettan och det är inte min stil på humor. Aja denna kanske är bra vi får se. (:  Juste det är fettis - dagen imorgon också. Och jag tänkte göra mig sånna där bär - semlor som fanns på startsidan förut med blåbär i grädden och på semlan. GOTTGOTT.

Nu blir det iallfall tea och macka med mamma. Sen sängen!

10211023

Hejhej!

Hoppas allt är bra med er, jag sitter här i skolan har percis pluggat in A-gloserna i huvudet. Skönt. Jag är jätte trött som vanligt. Men jag somnade ganska tidigt iallfall ,redanvid elva tiden. Och så vaknade jag vid åtta. Helt okej skönt va. Nu är det lite mer än en timme tills jag slutar ,skönt. När jag kommer hem så blir det mat-time. Och sen så hade jag tänkt att baka. Gottgott för mig.

Sen så ska jag städa och fixa ordning i mitt rum .. igen. Ta en dusch och göra en inpackning i håret, (det skulle verkligen behövas) peela kroppen och ansiktet. Smörja in mig rejält med lotion.

jag har börjat blogga på www.devote.se också men jag har kvar den här bloggen , tills jag kommer igång med den andra (om jag kommer igång med den andra). Annars fortsätter jag med den här.

NU ska jag på lektion , PUSS.

inställt.

Hejhej !

Vet inte om jag nämnde det men Max och jag har varit tillsammans i fyra månader idag. Dom har varit underbara, han gör mig verkligen glad, han får mig skratta. Jag älskar den killen så mycket..

Jag skrev ju att jag skulle ut ikväll. Så efter att jag badat klart så blev det på mina lite snygga kläder , smink och så fixade jag faktist håret i en halv timme också. Vilket jag inte brukar lägga tid på.

När jag var klar och precis skulle beställa två biobiljetter till mig och min älskling. Så fick jag ett sms från han att han inte kunde komma till mig. Så det var bara byta om igen ,tvätta av allt smink och krypa ner i sängen.

Jag säger bara: Skippa överasknings bio på din och din killes fyra månaders dag. Det funkar inte alltid.. men som sagt hur långt kan man gå för en person igentligen.

PUSS.

usch för snöö.

Hejhej (:

usch det har snöat enda sen igår kväll. Just nu hatar jag snö. Jag vill ha sommar, kortkort och lätt klädt, sol och gräs, blå himmel och många dofter. Mhm som sagt GE MIG SOMMAR.

Jag har precis ätit, och sitter nu och spexar inför kvällen. Idag skulle det blivit Håkan Konsert men nejnej . :( Jag får vänta till på fredag. Iallfall nu så ska jag krypa ner i badet. Sen så ska jag fixa i ordning mig lite och senare ut. Hadet bra PUSS.

Melodifestivalen.

Hej alla glada (:

Ska resumera dagen lite snabbt, sen blir det Melodifestivalen med familia. Jo igår blev det lite ändrade planer på kvällen, Max och jag gick ut och åt på Torino där vi mötte upp Filip ,Tofta och Lucas. Vi gick hem till Max och spelade lite i garaget. Sen blev det vattenpipa, sen film och sen raka vägen ner i sängen. SKÖNT. Vaknade hos Max dårah och då blev det frukost och sen följde jag med grabbsen på borta match i bålsta. Tog en fika med Jocke (max pappa) och resten av grabbsens päron. Chai Latte yes? nejnej dom slängde ner en te påse och lite kanel. Värdelöst. Efter det åkte vi hem till Max igen åt lite Mat kollade på film. Sen åkte jag hem fixade lite.

Nu är jag försenad till tevenså nu ska jag springa iväg och lyssna på Velvet.     LATER :D

mycket snö och mindre snö.

Hejhej (:

Nu är jag tillbaka till den vanliga vardagen. Sitter här hos Max och vi kom nyss upp ur badet, sköniligt sköniligt.

Vi åkte buss hem igår klockan två och var i Uppsala lite efter nio. Jocke och Åsa-Lill kom och hämtade oss och när vi kom hem så blev det lite film tittandes, American poop movie, werid ;S Jag somnade iallfall så jag hann inte komma in i filmen.

Btw, nudå så ska jag klä på mig ,kolla på Bedtime Stories med Max. Och sen ska vi gå ner på stan,.   PUSS.

I be home.



på vägen upp till Björnriket.



från stugan.



min cooling.



snobben.



Hjälm skall man ha,



ahh CRAZY :O

Björnriket 17onde.

Hej (:

Dålig uppdatering? . ehm jo ja. Hade mitt nät med mig men det lagga sönder så jag har inte kunnat skriva.. Men så idag hittade jag till kinternetcafet på hotelet.

Jo dom dagar som gått har varit toppen, tränings värk redan första dagen. SJUKT.  Men det börjar gå över, iförr går och i går var det jätte skänt väder men idag så var det 21 - så jag var baar ute nån timme med Jacob och Max i fun park.
Synd nog kommer jag nog inte köpa mer tid i veckan för det som sagt kostar ju ...  om jag inte får igång internetet senare.  Men jag tvekar på det. 

Bildern lägger jag iaf upp när jag kommer hem så nu får se hure va och ser ut. Nu så ska vi ta nåt och dricka och sen dra oss hemåt. Hörs under veckan jag kommer hem till Torsdag kväll så.    PUSS !

Kärleks - Dagens Låt.

Timo Räisänen - My Valentine



Nu bär det av.

Godnattens' detta är väl mitt sista inlägg....

hemma. Tills jag kommer hem igen på Torsdag kväll. Väskan är färdig packad och allt är klart. Kurt och Jacob kommer vid tio tiden imorgon så.. Ställde klockan på halv nio , då hinner vi duscha och fixa oss i lugn o ro. Det blir väl ingen outis precis, mjukisar o mys tröja. Mys.

Juste middagen var oerhört god verkligen. Rotfrukter och entrcue , och före det en iten räk toast. Mhm.. Imorgon blir det också räker när vi kommer upp till stugan. Jammie!  Gud vad jag längtar upp! Hoppas det inte är så kallt att man fryser näsan av sig;O. 

Och som sagt videoblogga ska vi lyckas med också. Kanske inget proffs videoinlägg men nåt iallfall för dagen sen så föjer ju en himlans mycke text med på det också.

Nu är det dags för mig att krypa ner hos Max älskling, kanske får igång datan imorgon i bilen, annars hörs vi imorgon kväll när vi kommit iordning med allt.      Imorgon väntar en lång resa, PUSS O GODNATT<3

fredagen den trettonde...

hejhej (:

Så där jah, nu har jag nästan packat färdigt, det är bara det som mamma håller ¨på tvättar som inte blivir "inppakerterat" av dom där påsarna. Jag har användt två st 50 x 70 cm påsar  och har fått i både underkläder och strumpor för femdagar, tröjor för sjudagar mjukisar , tofflor ,skidjackan, täckbyxor, mössa,vantar pyjamas. AA massor. Så nu är det bara lite extra stuff som ska ner i 40 x 60 påsen ;p .  Ska ju på middagen sen så jag ska hoppa in i duschen snart när jag pluggat lite och så.

Silver är min favorit men jag har precis köpt lite gulliga guld örhängen så jag ska försöka matcha guld med min klädsel ikväll. Jag har liksom ett silverhalsband som jag aldrig tar av mig ,så silver brukar vara det naturliga för mig. Aja vi får se hur det går.     Ciao mamastai <3

08360842

Hejhej och Godmorgon <3

Idag har jag lite häktist, jag skulle packa igår men jag städade mitt rum ...lite. Och så åkte jag till Max för att hjälpa honom packa, och hans mamma hade sånna här hum vad heter det .... teveshops påsar? Sånna påsar som man stoppar in kläder i och sedan trycker ut all luft så att påsarna blir platta. Då får flera kläder plats i resväskan. Så jag ska då också packa i sånna så vi får plats med allt. Så det skall göras när jag kommer hem sen skall jag damsuga i rummet. Sen fixa mig lite sen på middag hos Max, sen ska vi promenera hem till mig och sova för min syssling och Kurt kommer och hämtar oss klockan tio imorgonbitti.

Oj , måste kila !   PUSS!

skönhets lista.

Ansikte:

Ansiktsrengöring: Lóréal Paris Cleansing.

Ansiktsvatten: Lóréal Paris Anti-Dryness Toner.

Ansiktscreme: DGEA anti aging.

Ögoncreme: Nivea Visage eye aqua sensation.

Ansiktspeeling: Nivea  Visage Young Clean deeper.

Foundation: CHANEL fuktgivande.

Solpuder: Biotherm.

Mascara: Dior och Define-A-Lash volume mascara.

Ögonskugga: MaxFactor eye dust.


Hår:

Shampoo:
Head & Shoulders mild care.

Balsam: Head & Shoulders mild care.

Efterbehandling: Garnier sray.

Torkat hår: OSIS+ silikon droppar.

Hårspray: schwarzkopf hallon.

Mousse: schwarzkopf volume mousee.

Värmeskydd: Matrix Gold Heat.

Plattång: Björn Axén Tools.

Lock tång: Babyliss big.

Volume master: - nästa inköp.


Kropp:

Peeling:
Rosen Kroppspeeling havtorn.

Tvål:  Barnängen, Yoghurt Honung och Vanilj.

Lotion: LdB parfymfri sen ParisHilton glitterlotion.

Chris Brown nio års fängelse för att ha misshandlat Rihanna?

Natten mot söndag hittades stjärnskottet Rihanna med skadat ansikte
i pojkvännen Chris Browns hyrda Lamborghini i Hancock Park i Los Angeles.
Enligt Rihanna har Chris slagit och sedan strypt henne tills hon svimmade efter ett gräl.
Chris själv fanns inte på platsen men kom senare självmant till polisen
och är i nuläget fri mot en borgenssumma på cirka 400 000 kronor.

Bråket eskalerade och ögonvittnen larmade polisen. När polisen kom till platsen fann de
en uppriven Rihanna med synliga skador. Hon pekade ut Chris Brown
som gärningsman och sångaren efterlystes.
Rihanna ska bland annat ha haft bitmärken efter sin pojkvän. Hon fördes
 till Cedars Sinai-sjukhuset i Los Angeles för behandling av sina skador.
- Hon var väldigt upprörd och skrek, berättar ett ögonvittne från
sjukhuset för sajten radar.com.
Innan sångerskan fördes till sjukhus ska hon ha ringt till sin far:
- Hon sa att hon hade en skada i höften men också att det inte var någon fara
med henne, berättar sångerskans pappa för kändissajten splash.com.

Chris Brown är än så länge delgiven misstanke om grov misshandel,
vilket innebär att han riskerar nio års fängelse.


Filipino?

Tjenare (:
Kom för ett tag hem från skolan, och jag tänkte (igen) att jag skull börja med städningen...

Jah som sagt, jag har börjat träna på "filipinska" för jag vill kunna det språker och även veta mer om landet. Landet där "halva" jag kommer ifrån. Jag vet vad vissa saker hete och så men jag vet inte hur dom utalas men försöker iallfall. Jo filipinska lärde jag mig aldrig, min pappa blev adopterad där ifrån när han var två så han kan inte språket heller tror jag. Jag har då ingen kontakt med min pappa längre.. Så jag lär mig själv. Och såklart så vill jag bara mer än allt åka dit. Det värkar ju så vackert, och lite nice skulle det ju vara om  jag kunde snacka ett annat språk också... Nu ska jag städa, KUMUSTA<3


10121024-Lista

Ciao cari lettori :)

Jag låg och snozade ända till åtta idag och hann ändå äta en jätte god frukost och duscha. Lyckat ! =D
Idag hade jag tänkt att fortsätta på mina So uppgifter men min lärare hade andra planer för mig så det blev Matte. Woho mitt favorit ämmen^^ ....Nej kanske inte men det är iallfall klart nu, och V.9 efter lovet så har jag prov på det. Jag som hade tänkt mig ett plugg fritt lov, attans. Jag har även femtio gloser också som måste vara in pluggade till V.9 också. Sk abörja träna idag , och så får jag väl sitta lite på lovet också och öva.

Ja som sagt jag blev inte klar i rummet igår heller så jag SKA och MÅSTE fixa klatr när jag slutar idag, sen så ska jag packa, vette fan hur jag ska få plats om jag och Max nu ska dela väska. Men vi ska ju bara vara dör fem dagar så spela roll.

Lista Björnriket V.8 - 2009

Underkläder.
Strumpor + Salo.
Marwin Linnen.
T-shirts.
Långarmad / tjocktröja.
Underställ
Pyjamas och tofflor.
Jackor och täckbyxor. 2par. av varje.
Googles.
Mössa, panband, halsduk och bandanas.
Smink och tandborste.
Shampoo + balsam och tvål.
Kudde.
Dator.
Pengar.
Filofaxen.
Läxor.

Säker glömt jätte mycket oxå.

Juste:
Handduk.
Lakan, o sånt.

Nu så ska jag kila iväg på Engelska lektionen, PUSS!

Röja rum.

Hej (:

Okej nu tänkte jag som sagt börja "röja rum" alltså städa. Det behövs verkligen och nu ska det bli av oxå. Ja iallfall snart. Idag så blev det lite stressigt när jag kom på när jag satt och pluggade att jag hade möte klockan ett. Så det var bara att springa dit, jag kom en halv timme försent, men det visades va lugnt. Sen efter det så satt jag och små pratade med mamma samtidigt som jag stress drack mitt tea. Mamma hoppa ner i ett bad så då hamnade jag här framför datan. Men jag ska som sagt städa. Och så måste jag ta upp min salomon väska, den är riktigt stor så jag och Max delar väska för att det ska bli plats i bilden. Vi ska ju bara vara där fem dagar. Och han har ju sin snowboard skidor med sig så där kan man ju få ner utekläder o sånt.. Så jag ska börja ta fram lite kläder och sånt som ska ner i den väskan. När jag städat klart då. ;p Sen så är det min tur att hoppa i ett bad fett skönt. Det var länge sen jag badade faktist, okej nu tänker ni? fräsch tjej? Nej men det finns ju nåt som heter dusch också som inte är lika bökigt.  Städ nudå, Puss <3




Stress tea.



 







Changeling

Godnattens (:

Kvällen spenderades med min syster ,och vi tog oss faktist iväg på bio. Vi hade först tänkt att se Wallander, men det blev Changeling med Angelina Jolie som spelade den fantastiska rollen som mrs Collins. Okej denna film var spännande och jätte hemsk. Den var bra och värd att se, sen är verklighets baserad vilket gör den så hemsk när man kollat klart på den.






Och som sagt det blev ingen städning idag..heller. När jag kom hem från skolan så kom min älskling vi låg och små myst framför film tills jag somnade...När jag är med mina nära och kära så lyckas jag alltid somna eller bli väldigtväldigt trött. Haha. Imorgon så ska jag försöka ta tag i det där med städningen. Så det är fint innan jag åker till fjällen. (:

Juste mitt Sportlov hoppas jag bli fantastiskt. Lördag på alla hjärtansdag åker jag bil i åtta timmar till Björnriket med min älskade och absolut underbara pojkvän Max. Det ska bli jätte kul och jag ser fram imot det som tusan!.

Nu ska jag hoppa i sängen, sömn det är nåt jag behöver. PUSS OCH GODNATT!

PluggPluggPlugg-TråkTråkTråk

Godmorgon (:

Skola då, jag har inte jobbat nånting. Fy på mig! Men jag orkar verkligen inte. Jag slutar halv tolv så jag tänkte att jag skulle ta med mig lite jobb hem och sitta och klura på dom konstiga So frågorna. Mina favorit ämnen är So och Svenska men man kan knappast tro det just nu, jag arbetar just nu med Författare och Svergie på 1800 - talet. Och det är inte min grej. Det med Svenska och So jag tycker om är att skriva små historier ,läsa böcker och att läas och religon. Men resten NEJ TACK.

Idag så ser min dag nästan likadan ut som igår. Fast bara nästan. igår så blev det dåligt på att städa men min syster har kommit hem från Göteborg så vi bestämde oss för att gå på bio men det blev inge sånt.  För orken var off. Så jag somnade i min säng vvid tre och vaknade igen halv sju. Sen socialde jag mig lite med Viktor och Jimmy. Vi kollade på Kniven i Hjärtat min favorit serie när den gick, gud den är ju bara så bra. fast nu är ju "favoriten" Grey's Anatomy men den går ju inte heller just nu. Så jag och teven är inte ett längre.

Sportlovet btw, just nu ser den veckan ganska skön ut. Får reda på idag om Max följer med eller inte. I hope so. Gud va skönt att stå på skidorna igen ha ´stora varma utekläder öma fötter och att vara helt slut när man kommer hem sen sent på eftermiddagen. Somnnar prick klockan tio varje dag gå upp prick klockan åtta varje dag och äta en gjätte god frukost som farmor gjort. okej jag längtar. ´

Nu ska jag gå ner igen till mitt klassrum och jobba vidare, slutar om ungeför 55 minuter. Tog tights idag och kom på att jag skulle gå hem, kommer jag frysa ihjäl? JA!.                      PUSS !


GE MIIIG SOMMAR ! :O




10111023

HeejHeej (:

Kom knappt upp imorse och var inte hos Max åtta. Jag var där halv. Men vi fick iallfall se varann nån minut innan vi gick åt varsit håll. Jag har ltckats göra lite So, men jag är så himla trött så jag orkar verkligen inte (som sagt jag suger på att sova). Jag har försökt att göra en "tanke" plannering om vad jag skall göra idag. Slutar halv tolv så när jag kommer hem så blir det väl att käka med mamma. Om jag håller  på att slumra så blir det att sova. Men annars så ska jag försöka plugga nån timme till. Om det blir sova så måste jag plugga efter ändå så spelaroll... Sen så ska jag plocka undan i mitt rum lite också och fixa till i min garderob. Clean over liksom. Om jag hinner så ska jag försöka springa iväg och sola också (apropå sola, många undrar var soloame betyder. Solo A Me är italienska och betyder Bara jag.) det var så länge sen och det är ju så skönt och avslappnande. 

Nu är det dags för leektion igen,  Dagens outfit kl tolv. PUSS!

Timo , I know how i feel about you now.

Jag är verkligen dålig på att sova, jag kan inte sova. Så jag satt på datan igen ladde upp gårdagens kvälls klädsel ,ganska enkel och sitter och tänker igenom mitt nollnio, vilket jag kom på kommer inehålla en massa konserter.

- Håkan Hellström (Feb)
- Timo Räisänen (Mars)
- Peace & Love (Juni) bla. Håkan Hellström, Thåström, Winnerbäck (:
- , Coldplay (Aug)

Och sen är det ju Rix Fm festivalen, The voice , Nrj festvalerna oxå. Detta år kommer det hända mycket , och i sommar drar Johanna på äventyr. Höhö. 

Just som sagt jag suger på att sova , men det ska bli ändring på det. Nu ska ag stänga av igen och försöka sova- Nattie<3 



Timo Räisänen - about you now.

blue in the dark



skor fred perry , jeans cheepmonday , jacka eversest ,tröja disneytryck bikbok,

23062315

Godkväller (:

Som sagt , semlor blev det idag jag och Max var duktiga och gjorde yber goda semlor och så drack vi tea till. Inte illa nej. Till det så blev det slapp framför teven, Top Model Canada och Top Modell 11. Sen var det dags för käk med en otroligt mät mage så gick bara en bit mat ner. Men vänta bara... Sen så bara flög tiden iväg och jag somnade till masage men Jimmy väckte mig med ett jag vet inte vad. Så max och jag piggade till oss och gick till Coop för att jag råkade se hur kladdig min spegel i rummet var, så fönsterputs slutade med hallondrika, nötter och en tidning + själva fönsterpusten då. Jag har inte användt det än med skall göra det imorgon när jag kommer hem från skolan.

Nu så blir det sängen, för prick åtta skall jag vara hos Max. Hoppas verkligen inte att det är kallt imorgon så man kan få ta Conversen. CIIAO !<3

tea vs semlor




12201225

Goomorgon för min del.<3

Vaknade nyss upp med Max och Johan (tro inget -.-) jag gick ifrån min dator vid ett och och somnade vid halv tre. Dom andra vet jag inte när dom gick o la sig än.. Igår då, Melodifestivalen jag och JImmy blev bänkade framför teven utan Viktor som typ hade dött för han svarade inte på sin mobil. Iallfall Emilia vist , hon var min Idol förut när hennes nötar låt BigBig Girl var ON, men denna låt vette fan. Uggla iallfall hon är min stjärna ,skön hon e asso, känla som fan. Sånt är plus på mig.     Sen så tyckte jag att alla andra låtar var frågetecknen, ;s   Sen efter det så gick jag till Max o Johan för att spela med dom.  Och nu kommer mamma och hämtar mig om fem min, vi ska åka och handla och sen hem och baka ;)

PUSS!

trött på snö.




åh.

Heej :)

Min dag var en "seg-dag". Har så sjukligt ont fortfarande ,och dom där jävla tabbleterna som ska tas regelbundet varje dag i ett år vfan ska dom vara bra för? :O Hjälper inte! Och detsutom smakar dom blä!   

Iallfall jag måste dra mig ut på stan en snabbis och köpa lite band, till mitt lila "protjekt" ehm hur stavas det igentligen? ;S Aja btw, Max skulle komma över en snabbis så jag ska väl försöka fräscha upp mig lite..hör kanske inte till fakta men jag längtar till helgen. Lördag kväll så blir det att göra sin egna lila lista över Melodifestivalen, låt, framträde , kläder osv. Och fredag blir med Max. Men söndag vad händer då? Och föresten nästa vecka ber jag nån ta med mig på shopping i en annan stad än Enköpng :O !      Staden krymper bara mer o mer .                   CIAO!

The Curious Case of Benjamin Button'

Godnattens !

Har haft så ont att jag inte kunnat sova, så jag kollade på denna otroliga film: Benjamin Buttons otrolig liv. Och vad kan jag säga fem av fem tosters! Det var en väldigt speciel film , men väldigt vacker och unik. Detsutom gör Brad Pitt en bra roll som Benjamin också. Jag kan bara säga tre ord om denna film och det är: VÄRD ATT SE.

Borde somnat för länge se tycker jag.. eftersom att jag ska upp tidigt och så.. medecinen måste tas klockan åtta :O förjävlligt!. Hur skall jag orka upp klockan åtta på helgerna.. Etersom att jag inte kan sova vet jag inte vad jag ska göra. Jimmi höll mig sms sällskap till klockan ett sen somnade han. Så va händer här näst? Jag får väl sätta mig och spela CS eftersom att det hjälper mig när jag är arg och ledsen, (får väl hoppas att det hjälper när man har ont)



Brad Pitt ur " The Curious Case of Benjamin Button "


tidigtsmidigt

a hej , <3

Jag är så himla oerhört trött och så himla oerhört törstig ! :O Vet inte riktigt vad jag ska göra. Man bli lätt utmattad av att försöka konkurrera med sina farföräldrar. -.- MEN DET SKALL GÅ! Det bara skall ! 



Imorgon så tänkte jag vara vaken till klockan halv åtminstonde , käka frulle framför teven och kolla på Vakna med The voice somm gästas av Kenza =) Jippi! Hon e ju så sjukt fin , och har en sån sjukt bra blogg. Jag trodde nästan att jag skulle svimma av i max armar när han och jag såg henne på Idol. Coolt enligt mig. Sen är det skola för mig ,slutar halv tolv så då blir det ner till textilis för att köpa lite saker. Höhö. Och mamma kommer hem ganska sent imorgon och jag "glömde" sstäda mitt rum idag så det blir väl att överaska mamma med ett städat rum och mat. 

Nu skall jag ringa upp min dear igen , 




    PUSS.

15401834

Hej (:

Beställde nyss lite acces från H&M katalogen som vi fick för väldigt länge sen, har liksom inte tagit mig tiden att kolla i den. Men nu blev det av och enligt mig så fanns det mera saker förut i H&M katalogerna så jag blev lite smått besviken..



Iallfall nu så hade jag tänkt att jag skulle hoppa in i en dusch, städa mitt rum, blablabla. Sen blire väl fortsätta på min hemliga protjekt som jag har på G. Sen käk.  Have it good !                                    PUSS.

SKÄRP ER!

som sagt allt skit i dagen samhälle är ungdomarnas fel sägs det? Ungdomarna förstör det o det. Men vuxna tar ju priset totalt!  Grynet vet precis. xD



23022305

Godnattens (=

Tänkte krypa ner i min säng nu, mys. Samtidigt i detta nu så pratar jag me min kära hjärte vän. Kortkort inlägg blir detta..

                                                                                                         sovgött PUSS!

Sjukis Johanna.

Hejhej (:

Helgen tog slut snabbt , hela helgen har min tid gått åt för fotboll och Max. Det har varit cup här i ENköping så det har blivit fotboll dyngnet runt. Iallfall now I'm back.

Idag var det jag som gick till Sjukan, ojoj va fel det var på mig! Jag fick hela fem olika tabletter som jag ska svälja varje dag i ett år. Usch! Och jag som hatar tabbletter, ialfall att svälja dom. Aja..

Nu väntar jag på att Ebba ska komma. Hon kommer bara förbi ett tag så efter det så vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktist. Kanske går ut på stan .. eller städar rummet?  nånting måste jag väl göra iallafall.  Igår btw efter att jag yogat lite och badat i bara tio minuter. Jag orkade verkligen inte. Jag satt mig vid teven ett tag och somnade. Så trött var jag. Aha tänker ni? Men klockan var hakv fem och jag vaknade inte förns halv tio , såklart jätte pigg då -.-

Nu ska jag göra lite tea innan Ebba kommer.                       PUSS!

RSS 2.0